38437
Book
In basket
Krok po kroku z Robertem Sową. - Warszawa : Edipresse Polska, cop. 2016. - 197, [3] strony : il. kolor. ; 26 cm.
(Książki / Edipresse)
Chrupiąca chałka z cynamonem i owocami. Dorsz zapiekany z masłem migdałowym i szpinakiem. Makaron żytni z groszkiem cukrowym i jajem w koszulce. Tarta z grzybami leśnymi, sałatą rukolą i pomidorkami koktajlowymi. Już same nazwy brzmią wspaniale, a ich smak... zachwyca! Robert Sowa na 200 stronach poleca przepisy na wykwintne, zdrowe i lekkie potrawy. Dzieli się swoimi sekretami z ich przygotowania i pokazuje na pięknych ilustracjach każdą z potraw w kilku krokach. Książka niezwykle apetyczna, a niepowtarzalne zdjęcia ułatwiają przygotowanie smacznych dań w domowym zaciszu, a także podkreślają umiejętności i kunszt mistrza.
Availability:
Radłów
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again